Friday, 12 August 2011

eycha ishak or eycha farha'a

            
salamun alaik duhai stalkerss :)

|fasa pertama |

facebook . kenapalah aku dah boring dgn kau haa ? aku ponn tak fahammm .
eh eh , sorry sorry , aku mamai bari bangunn #dayumnn lazy
eh eh , yang saya bulatkan tuuhh adalah kawan saya .

alya sasha , my friends : sorryy kalau selama niihh aku ada buatt salah kat kau :)
muhd.iqbal : birthday boy , born 10 august . nah nah , lagu utk kau .

happy birthday to you ,
happy birthday to youuuu ,
happy birthday too budakk gedikk iqbal ,
happy birthday too yoouuuui :)

nanti aku bagi kad katt kauu ekk ,
muekekekek XDD


|fasa kedua |



hello twitter , my new best friends :)
best ape twitter . bolehh tweet tweet . emm , shape yg takda tweet tuh buatt lah ye .
nampak tak yg shaye tulis IMY tuuh . hah , itu ajula . my best friends .
dye dah lama tak dtg skolahh . rindu gila katt dye :'/
nampakk tak yg saya bulatkan besar besar tuhh . haa , i want that my

COOKIE MONSTERR . GAGAGA .

okayy lahh stalker , itu saja utk hari niih . sekian terima kasih .
selamat berpuasa :)


nota kaki : tak sbrnyaa nak berbukaa . balik kampung . yeayyy !