Friday, 5 August 2011

i really hope that i would always be LIKE THIS

salamun alaik .okayy . i hope to had a smile like this , and always smile like this every second .

i don't wan't to cry because of the stupid matter . astaghfirullahalazim . jangan mencarut okayy .
i'm a big girl and strong girl . like sasha word . BIG GIRL DON'T CRY :'/

| perkara kedua |

you know what , i feel i lost my friends . azura , kenapa kau berubah , kau senyap tak macam yang aku kenal dulu lagi . i know , that you are a hyper child babybooo , tapi kenapa you crying hari tuu ? bila i tanya you kata nothing . nothing . then , i rasa sedih sangatt . so , i pon turutlah cry . then , sasha and farah pujuk . they said that , dia orang ponn tak faham kenapa dengan kau sebenarnya . i'm so sorry kalau aku ada buat salah kat kau azura norazam . iloveyouu . i don't want't to lost you lhaa ajula , 
i really love about our friendship . six of us , ajula , peah , sasha , farah and mostly aliahuda . 
friendship is the most imortant thing in my life . and i'm so glad to have all of you . tak suka lahh tengok muka korang masam sangat . so ugly , mcm babi hutan . kbye ,