Saturday, 12 May 2012

155 DAYS MORE


Hii guys , Well , I'm Pmr candidates -.-
So , tgh gelabah ni . Pmr coming . OhAllah . Please help me :-')

Oh , sekarang ni omw nak siapkan Kerja kursus Geo and Sejarah .
Actually , aku kalau nk buat kerja sekolah mesti dgr lagu .
Ni masalahnya , phone rosak , tk boleh dgr lagu .
Terpaksalah tukar-2 memory card dgn Mak aku :'/

Hmphh , Life soooo Sad :-'(

To mum and Dad :- I want new phone . Please , tak dapat phone pun takpe .
Asalkan dpt Mp3 . Nak nangis ah camnii

Duniaku gila apabila :-

Isnin :- School
Selasa :- School
Rabu :- Hari guru :*
Khamis :- Exam ( I'm Dead )
Jumaat :- Exam ( Dead kali ke -2 )

ArgghhhhhhhhhMaaattttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!

Nasib lah sebagai seorang pelajar pintar , aku dh buat jadual study :'(

Ahad :- Agama
Isnin :- Sejarah
Selasa :- Bm and Maths
Rabu :- Science and Bi
Khamis :- Geografi
Jumaat :- K.hidup and B.Arab

Oh , Mid Year Exam . Please be good to me .
Nanti , kalau ambik result , mak ayah yg datang . Aishh ,
tu yg aku tk suka :'/ * Gigit Bibir*

Act , mesti korang kata . Nak exam , tapi menyempat pulak update blogg ,
tweeting , facebook , chat dgn simsimi . Oh , act aku nk releasekan stress .
Takkanlah kau orang nk suruh aku study whole day . Hey , I'm goes carzy
lah kalau 24 hours menghadap books . Ingat aku ni BookWorm ke ?

Okay , aku harap kau doakan aku dapat 5A okay , for mid-term ni .
And Straight A for my actual Pmr :')




Love ,
Cutest Student