Tuesday, 29 November 2011

GILA HAIWAN


good morning peeps :)
have a blast day okay guys .

new characteristic :- saya seorang gila haiwan

especially kucing and anjing yg omeyy momeyy :3

untunk pengetahuan semua ,
dkat rumah saya membela 4 ekor kucing .
1 betina , 3 jantan .

awal-2 mmg lah suka , 
sbb mereka semua tk manja sangat .
lama-2 , hamboii , punyalah manja . penyepak karang kena -,-

hukum membela kucing dapat pahala tau .
kucing adalah haiwan kesayangan nabi dan abu hurairah .

teringin jugaa bela anjing , tapi hareemm kann .
manaboleh pegang .
sedih gila :'(

bunyi kucing - MEOWW MEOWW

bunyi anjing - GONG GOONG

Bhahaa . :DD

nahh , saya sertakan gambar kucing dan anjing yg comel momel :3

| first rating |


eeii , geramnya tengok kucing ni :3 tengok mata dia

| second rating |


ada ke patut umar cakap , yg ni kucing edit -,-
Bhaha . tapi omeyy apa kann ?

| third rating |


dua ekor puppy jenis akita ini sangat menggugat iman saya :')

|fourth rating |


aww, kucing ini adalah pasangan ibu dan anak , sangat omeyy :>

| fifth rating |


teringin nak bela anjing species akita ni . sbb dia putih giloo :3

| sixth rating |


ahha , aku tau korang mesti cakap pig ?
esp , aku ckp yg comel yg sebelah kanan tuu .
tapi bantal pig tu boleh tahaan jugakk :D

| seventh rating |


omeyy giloo muka dia :-)

koleksi funniest pet :-


anjing ni buat aku Bhaha :DD


sweet couple . shoo shuweet <3


hi guys , untuk pengetahuan semua , 
nenek saya panggil saya koala bear sbb saya kuat tidur -,-

ehh ehh , lagi satu comel kann skinn google saya :3
TEHEE <3

untuk mengubah theme google anda tekan je nii .

sekian , salamun alaik :->