Saturday, 10 September 2011

good morning stalkers :)





ehemm ehemm , sakit tekak lahh pulokk .
em , nak ckp aku sombong leeteew sbb dah lama tak bukak blogg .
biorleee , kau tahu hape lahh budakk ?

| DIP DUP DAP <3 |

okayy , first time aku jatuh cinta . HAHAHA . 
funny right ?
aku jarang nak jatuh cinta kat orang ,
and aku tak pernah nak segatal nii .
uitt , kemainn gatal aku nak usha die . kuikui :3
eh eh , cerita apa nii ? #astaghfirullahalazim 

next topic >.<

| fasa kedua |

merdeka dance :)

have fun with them in dataran merdeka ,
duit pon cepatlah habis .
kerajaan nii kaya betoii .
macam mcm brg depa bagi kat kita' yg masuk merdeka dance niih .
tak tau lah sponsor ke hape ?
asalkan dapat . dah 9 brg ponn .
muehehe :DD

rindu kemaiinnn aku kat budak kelas aku :')

esp , alya , julaa ngan farah'
miss youu so much .
bila kita boleh jumpa ?
kuikui :3

kbaii , nak outt