Tuesday, 29 May 2012


Hii Babies sekalian :*

Lulz , it's very cold here . Wooo~ So coo haa ?
And .. and it's very boring here . Trolol Boring :-z

Wuuu , kerja kursus Sejarah beluumm ciaapp dongg , Acanoo ni :'( Dhlah aku tk reti and tk faham pun mcm mana nk buat folio tak guna tu . #JustBecause Holiday , it doesn't means I can finish my Homework . Haha . K.

Okay , tk sampai seminggu tapi aku dh rindu Asrama , Kelas 3 Ilmu , Ustazah Rock and for surely my Besties . Uwaaaahh :'((( Dear Holidays , cepatlah habis . Gue boring bangaaatt niihh . 

For surely orang akan cakap holiday best sbb takde homework and other shit stuff . Tapi , yg tk bestnya kalau cuti then , abang kakak semua kerja . Tinggallah aku dgn adik kat rumah mcm orang gila meroyan tk tentu pasal . Boring je pegi Aeon bukut tinggi . Tu jelah , saaaanggaaaatttt Boyyyyiiingggg faham ? Nasib baiklah ada twitter  , Blogg and tumblr . Dapatlah buat se'something' . Okay lah . Good Bye and Assalamualaikum Readers :-')



#HadJoinedThisGroup -.-


Boyyinggg Student ,
NuraisyahFarhah