Wednesday, 25 January 2012

WE'RE THE BEST


Hii guys and goodmorning :-)
Ingat nk update blogg malam tadi , tapi tk sempat sbb penat sangat .
Balik rumah , mandi , solat maghrib , Nap , solat isya' , tidur -.-

Ingat nk story tapi kalau nk taip patah lahaii jari kesayangan aku ni :')


#TheMomentWhen dh pukul 6pm baru nak balik rumah . Gilaa penat -..-


#TheMomentWhen aku tktau pulak bila masa diorang snap picture ni :'(


#TheMomentWhen dkat Library , ingat nk study tapi .. Hampeh -.-


#TheMomentWhen Alya Sasha tk datang lagi . Kat dalam tandas ni :')


#TheMomentWhen , I'm asked myself ? Beginikah mukaku ?



#TheMomentWhen lepas habis karoake Jamban , Semua pun takde suara :D



#TheMomentWhen org tgh nyanyi dia boleh pulak snpa picture :B



#TheMomentWhen Gilaa cantik lah kau Anis Safiah . :*



#TheMomentWhen nak nyanyi lagu Pelamin Anganku Musnah with Anis Peah :')



#TheMomentWhen Isa Kecik nyanyi lagu yg kitorang Tktau -.-



#TheMomentWhen kitorang terjerit-jeirit nyanyi lagu Nobody :B



#TheMomentWhen peah nyanyi lagu Agnes Monica and aku mencari phone yg Terselit dlm beg -.-



#TheMomentWhen Azulaa sangat cantik dlm gambar ni :')

They Light Up My Yesterday Moment :-

  • Anis Safiah
  • Azura Norazam
  • Iman Aqilah
  • Alya Sasha
  • Farah Adiela
  • Mohd . Ise
  • Sorang budak yg aku tk kenal nama dia :')



I LOVE THEM SOO MUCH . MUAHHMIAHH :**