Sunday, 25 December 2011

IZ HARDWORKING LE PMR


The stars goes down and the Sun goes up .
Good morning all peeps :-)
Thanks for reading this blogg .

Nampak Title kat atas  tuh ? Okay , seriously aku rasa tercabar sbab Pmr ramai yang dapat staright A's . Congrats to all 96's borns . Even , korang tak mencapai sasaran pmr korang . Aku still nk ucap congrats kat korang sbb Korang dah cuba yg terbaik . Congrats akak-2 and abang-2 :>


Tahun ni , K.ibtisam jadi best student for pmr dekat sch star . Woahh , congrats akak . Saya pun teringin sangat nk jadi macam akak Okay ? Wish me luck :-)

Mak aku letakkan segunung harapan kat aku utk dapat Straight a's . Okay mum , I will try my best :>
Terasa terharu bila mak aku cakapa akulah harapan keluarga ni . Aku nak jaga air muka keluarga . Yelah , aku tk suka org pandang rendah kat keluarga aku . Ingat keluarga kitorang ni teruk sangat ke Haa ?
Oh , sorry terasa .

And guys , wish me for pmr next year okay . I love you sooo much:*


gambar sekadar hiasan blogg semata-mata :-)

Done , sampai disini sahaja saya menaip . Thanks guys for reading .


Lots Of Love :-
Nurasiyahfarhah :*