Saturday, 17 December 2011


Hii guys and salam menyalam :-)





Awatt ? Heart atack kah ? 
Okay guys , ini baru namanya cinta sejati yg selalu orang cakap 
---> I HEART YOU :*


| love :> |

- Zaman dulu-2 , orang tua-2 selalu cakap nak bercinta masa kerjalah . Zaman sekarang , alahaii darjah satu dua dah pandai berbalas surat cinta . Bagi aku ini perkara biasa dan bukannya luar biasa . Sejak dua menjak ni , ramai couples yang dah clash . Alahaii , takpayah nak sedih sangat . mungkin bukan jodoh korang .
Insyaallah , kau akan dapat jodoh yg lebih baik daripada yang dulu :-) Believe Me

- Seriously , aku tk ada pengalaman bercinta . tak percaya ? sudah . almaklumlah , siapa lah yang nak kat aku . Bhaha :DD . Lagi satu , takpayahlah nak ber'couple' kalau kau dah takde . Asal ? mati ke kalau tak couple .
Aduhaii manusia akhir zaman , pelik betul beta dgn perangai hamba nii :p #SorryIfTerasa

- Aku mengaku , aku pernah suka kat seseorang tapi sampai disini sajalah aku menagih cinta kat dia .
Aku pun tk penah bagitau perasaan aku kat dia . buat apa nak bagitau , jatuh saham aku nanti . KahKah 
Maybe , belum jodoh aku . So , takkpayah nak gatal sangat lah kan . kau tu pmr pun belum lepas , apalagi spm , ada hati nak ngorat anak orang . Pidahhh !

-Ingatlah , bahawa Allah s.w.t menciptakan manusia berpasangan . so , takpayah lah nak sedih sangat kalau kau clash okay babeh . Lagipun , kau tu kecik lagi .

- Act , akupun taktau kenapa gatal sangat aku update pasal bab ni . Haha . entahlah , sewel kott :p




Ada fahamm pakwe and makwe sekalian ? :-)
Itu sajalah utk harinii . sekian , 
assalamualaikum warahmatullah . Terima kasih kerana
sudi membaca wahai  sekalian alam .


Lots Of Love ,
Nuraisyahfarhah :*