Saturday, 19 November 2011

DEAR DIARY ,
I DON'T WANT TO LOST MY FRIENDS .
:'(


assalamualaikum :'(

harini hari sabtu . sekarang pukul 9.20 p.m 
facebook semakin boring ,
twitter pulak dah lama tak onn .
blogger jelaa yg aku rajin nak bukak .

tahun depan aku form thhrrreee.
tahun depan PMR .
omjaayyy . gila ah -,-
doakan aku tau tahun depan .
dapat straight a . aminn (Y)

errghh , tahun depan mesti asr boring gila .
batch form two ramai pindah .
lagi-2 budak lelaki . sumpah nanti tuisyen senyap gilaa .
kelas 2ilmu pongg sama .
ramai nak keluar b.arab .
alya sasha pulak nak pindah .
kenapa dengan korang ni dohh ? tak kesiankan
kelas kita ke ? korang tak rindu ke kelas 2ilmu ??
haa weeh , jawablah . :'<


aku sayang gila kat batch form two . 
gilaa gilaa sayang babihh .
janganlah buat aku mcm ni wehh .
takyahlah pindah . nanti aku boring .
julaa , jgnlah pindah kelas .
nanti aku taktau nk duduk dgn sapa ,
main dengan sapa , gelak dengan sapa .
kau tak sayang aku ehh ?
alya , janganlah pindah .
aku sayang kau gila babi .
kelas tu mesti boring kalau kau takde .
wehh :'(


kbaaiii . aku takde mood nak tulis pnjg-2 .


asslamualaikum :'(