Sunday, 23 October 2011

DEAR DIARY ,

assalamualaikum warahmatullah :)

good morning peeps , okay . korang mesti terkejut aku edit blog 
pepagi buta nii . seriously , aku rindu nak edit blog aku :D
yelah , sekarang kat exam fever utk form-2 . so , kenalah study lebih ye beb ?

excuse me : i tak study okay ? i kan pemalas . mwehehe :3

untunglah form three , dah freedom . tapi sekejap jetuuu .
spm pun belom lps takdanya nak freedom . ngeh-2 .
aku ckp org , act . aku pon sama . pemalas sangat nak belajar .

alhamdulillah , maths paper 2 sng . paper agama pulak buat hal .
asal susah sangat haa agama ? tak faham aku :)
yelaaa , aku kan blaja last minit , manalah nak masuk otak kecik nii .
tapi , aku kan islam ? jwb paper agama guna logik lah beb :')

HAAA . DAHLAHTUU . MNYMPAH AKU INGAT  PSL EXAM .
AKU HARAP DAPAT STRAIGHT'S A . AMINN 

| fasa dua |

anis safiah and aishah naqiah ,
kedua-duanya kawan karib aku . aku tak bole hidup tanpa diorang .
last week , aku gaduh dgn diorang . i meen dua minggu aku gaduh dgn diorang .
dua minggu tu lah aku senyap . semua pelik ? kenapa aku , anis , ngan kiah senyap .
yellaaa , sapa je tak pelik . kelas aku selalu riuh sbb kitorang yg riuhkan . nyanyi lah ,
gossip lah , borak-2 tu kan kerja kitorang .

huuh , lps dua minggu tu . kitorang face to face . terangkan masaalah masing-2 .
than , kitorang berbaik semula and kembali ke perangai lama kitorang -,-
kelas pun kembali bising . even kitorang gaduh berapa lama pun kitorang akan berbaik semula ,
bak kata pepatah : air yg dicincang takkan putus . sbb kitorang bestfriends :)

i love you peah . kiah jugokkk <3
muah pipi kiri kanan sikit ye :*

watlek , watpeace bro . adat lah berkawan .

| fasa ketiga |

ckp pasal hati , aku dah berjaya lupakan dia .
goodbye , my heart breaker . setelah dua tahun berlalu , akhirnya aku 
berjaya lepaskan kau . byebye , our memory will last forever .
number kau pun aku dah delete :')
bye sayaaangg .

okay okay , tak mau nangis . focus exam okay . buat masa ni hati 
aku tertutup utk lelaki . 

anyway , my bestfriends always be my heart speaker .
ilove you friends more than you love me .

anyway , anis safiah . congrats dpt coup dgn muhammad azfar sahlan .
ilove youu too . esp , azfar sahlan .
iqbal jugak , congrats . happy aniversary . err , betulkan aku eja ?
ignore that . okay . goodbye peeps ,

good luck final exam c:

assalamualaikum warahmatullah .
kalau tak jwb dosa , kalau jwb sayang .